Slovenská pobočka oceněna za spokojenost klientů od Legal500

Back to list

S radostí oznamujeme, že naše slovenská kancelář dosáhla velmi vysokého hodnocení a byla uznána jako Leading Firm v oblasti spokojenosti klientů, což je prestižní uznání, které zveřejňuje Legal500. Toto ocenění je udělováno jen zhruba 30 % advokátních kanceláří na Slovensku, což svědčí o výjimečné kvalitě služeb, které naše firma poskytuje svým klientům.

Toto ocenění je důkazem profesionálního přístupu k řešení právních záležitostí a dlouhodobé spokojenosti našich klientů. Věříme, že toto uznání přispěje k dalšímu rozvoji a posílení našeho postavení na právním trhu.

Partnerka a vedoucí slovenské kanceláře Veronika Pázmányová k ocenění uvedla: "Vše, co děláme, má jeden jediný cíl – pomoci našim klientům dosáhnout jejich obchodních cílů a naplnit jejich potřeby. Jsme nesmírně vděční za pozitivní zpětnou vazbu našich klientů a také za uznání ze strany Legal 500, které oceňuje naše úsilí. To nás inspiruje k tomu, abychom naše profesionální služby poskytovali s ještě větším nasazením a dokonalostí."


News

All News