Glatzová & Co. publikovala v přehledu ICLG - Fintech 2024

Back to list

V rámci 8. vydání mezinárodního přehledu vydávaného ve spolupráci s kanceláří Slaughter and May, Libor Němec, partner naší kanceláře a advokátky Andrea Pišvejcová, Gabriela Prášková a Erika Novotná s podporou advokátních koncipientů Jana Losenického a Petra Šuchmy přispěli kapitolou týkající se fintechu a právní regulace s ním spojené v České republice.

Kapitola věnovaná České republice pokrývá většinu právních oblastí dopadajících na fintech podnikatele, od regulace finančních služeb a kryptoaktiv, přes AML/CFT, právo duševního vlastnictví až po pracovní právo a ochranu osobních údajů.

Prestižní přehledy ICLG (The International Comparative Legal Guide) publikované Global Legal Group zahrnují 58 právních oblastí a více než 80 jurisdikcí. 

Výše uvedená kapitola na tomto odkazu, příp. níže: https://iclg.com/practice-areas/fintech-laws-and-regulations/czech-republic


News

All News
News

Oslava 30 let naší advokátní kanceláře

Rok 2024 je pro naši advokátní kancelář výjimečný. Oslavili jsme 30 let od jejího založení a při této příležitosti jsme uspořádali slavnostní večer, který se konal v nádherném prostředí kláštera sv.…